Milli Savunma Bakanlığı tarafından az önce gelmiş olan duyuruya göre 2019 yılı alımı yapılacak olan Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş temini için başvuru sonuçları açıkladı. Yüzlerce adayın başvuru yapmış olduğu bu ilan için beklenen açıklama 05 Eylül 2019 tarihi Perşembe günü Milli Savunma bakanlığı PERTEM üzerinden geldi. Adaylar başvurularına Temmuz ayında başlamışlardı ve en geç 02 Ağustosa kadar başvurular alındı. En az lise mezunu olanların başvuru yaptığı uzman erbaş başvuruları için detaylar şöyledir.

SONUÇLAR AÇIKLANDI!

Söz konusu DKK uzman erbaş alımı için sonuçlara Milli Savunma Bakanlığı personel temin adresi üzerinden ulaşılacak. Ayrıca Milli Savunma Bakanlığı başvuru sonuçları ile beraberinde seçim aşamaları faliyetleri hakkında da bilgileri paylaştı.

SEÇİM AŞAMLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 2019 Yılı Uzman Erbaş Temini seçim aşaması faaliyetleri 09-20 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli Sözleşmeli Erlerden Uzman Erbaşlığa Geçiş sınavına girecek adayların sınav çağrı ilanı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılacaktır.

Başvuruda bulunan adaylardan seçim aşaması faaliyetlerine çağrılanlar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

SEÇİM AŞAMASI 7 ADIMDA YAPILACAK!

  1. Başvuru evraklarının incelenmesi/kayıt kabul faaliyetleri
  2. Fiziki değerlendirme (boy ve kilo oranlarının kontrolü)
  3. Fiziki yeterlilik testi (Şınav, Mekik ve 1500m koşu)
  4. Mülakat
  5. Uygulama Sınavları
  6. Yüzme Sınavları (Sadece Kurbağa adam tercihi olan adaylar için)
  7. Sağlık raporu ve güvenlik soruşturması işlemleri aşamalarından oluşmaktadır.

BAŞVURU SONUÇLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim