Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin adresi üzerinde askeri ve kamu alanında duyurular yapılmaya devam ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı alımları her zaman adaylar tarafından büyük ilgi almış ve adayların tercihleri olmuştur. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde MSB PERTEM üzerindeki ilanları derledik ve faaliyetlerine devam eden duyuruları sizlerle paylaşacağız.

KAMU PERSONELİ ALIMI FAALİYETLERİ:

Milli Savunma Bakanlığı resmi internet adresi üzerinde 21 Ekim 2019 tarihinde yayımlanmış olan duyuruya göre MSB'ye bağlı olan Milli Savunma Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamd afarklı pozisyonlarda olmak üzere ve KPSS puanı ile veya KPSS puanı olmadan10 kişilik kadro ile farklı alanlarda sözleşmeli personel alımı yapacak.

Bu bağlamda Personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların mutlaka 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusundaki şartları taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerindne mezun olmuş olmak, Yapılack güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi şartlar aranıyor.

Ayrıca KPSS niteliğinde ise KPSS Puanı ile başvuru yapacak adayların 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca YDS İngilizce puanına sahip olunması gereklidir. KPSS puanı olmayan adaylar değerlendirmede KPSS puanı 70 ve YDs puanı 0 olarak ele alnacaktır. Bu yönd eyapılacak değerlendirmelerde kadro saysının 10 katı kadar aday değerlendirmeye alınacaktır. İlgili ilan hakkında daha fazla bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

ASKERİ PERSONEL FAALİYETLERİ:

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temini adresi üzerinde Alım ilanları dışında askeri alanlarda güncel duyurular yapılıyor. Son olarak yapılan duyurulara göre Subay alımları ve Astsubay alımları için duyurular yapıldı.

Subaylık kapsamında en az 04 kasım 2019 tarihinde ve 06 Kasım 2019 tarihlerinde duyurular yapıldı. Söz konusu duyurularda Milli Savunma Bakanlığı 2019 yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Alımı Yazılı Sınav Sonuçları ve Temini hakkında duyurular yapıldı.

Astsubay alımları kapsamıdna ise, 08 Kasım 2019 tarihinde yapılmış olan duyuruya göre Hava Kuvvetkeri Komutanlığı Muvazzaf Astsubay Temini DK-8 Dönemi Eğitime Çağrı duyurusu yapıldı.

ASKERİ İLANLAR VE KAMU PERSONELİ ALIMLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.