Milli Savunma Bakanlığı Resmi İnteret adresi üzerinde duyuru yayımladı. Yapılan duyuruya göre geçtiğimiz günlerde başvurusu alınmış olan subay adayları için sonuçlar açıklandı. Hukuk sınıfı Subay alımı için adaylar yazılı sınava katılrak başarılı olanların sonuçları duyuruldu.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Adresi üzerinde 09 Mart 2021 tarihli gelen duyuruya göre Hukuk Sınıfı Subaylık için yazılı sonuçar açıklandı. Söz konusu olan Hukuk sınıfı subay temini kapsamında 06 Mart 2021 tarihinde yapılan yazılı sınav sonuçları için sonuçlarınızı aşağıdaki bağlantı üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Sonuçlar Elektronik ortamda Milli Savunma Bakanlığı sitesi üzerinden T.C. kimlik numarası ile sorgulanacaktır.

BSINAV SONUÇLARI BURADA

SONUÇLARA İTİRAZ İŞLEMİ:

Bu ilanın yayınlanması ile itiraz süreci (16 Mart 2021 saat 17.00'da sona erecektir) başlamıştır. Bu süre içerisinde yazılı sınav notu veya sınav soruları için Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına itiraz dilekçesi verilebilecektir. Birden fazla aday tarafından ortak dilekçe verilemeyecektir. Bir aday tarafından verilen her dilekçe başına 100 TL. itiraz ücreti aşağıdaki hesap/IBAN numarasına yatırılacaktır. Banka dekontu dilekçeye eklenecektir. Dilekçe, ıslak imzalı olması şartıyla elden veya posta yolu ile verilebilecektir. Belirtilen şekilde ve süresi içinde yapılmayan itirazlar işleme konulmayacaktır.

Editör: TE Bilisim