MSB PERTEM üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Bakanlık sözleşmeli personel pozisyonunda alım yapacağını bildirdi. Adaylardan KPSS puanı şartı aranıyor ancak herhangi bir baraş puanı sınırı verilmedi. Puan sıralaması adayların puanlarına bakılacak yapılacak.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

MSB 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B kapsamında sözleşmeli olarak Üniversitelerin ”Bilgi ve Belge Yönetimi” lisans programından mezun olmak şartı ile Ankara ilinde 9 kişilik boş kadro ile Arşiv Uzmanı alımı yapacağını bildirdi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,

b. Adaylar üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü mezunu olmaları gerekli ve buna eşdeğer bölüm kabul edilmeyecektir.

c. Kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir 4/B sözleşmeli pozisyonda çalışmakta iken sözleşmesi feshedilen adayların, fesihten önce görev yaptıkları 4/B sözleşmeli personel pozisyonuyla aynı unvanlı pozisyona başvurmaları halinde, son müracaat tarihi itibariyle bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmak,

ç. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından KPSSP3 puanı almış olmak,

BAŞVURULAR BAŞLADI:

MSB sözleşmeli personel alımı başvuru süreci 30 Ocak 2020 tarihi ile başladı ve adaylara bir aylık başvuru süresi verilmiştir. Bu kapsamda adaylar en geç 28 Şubat 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu yönde başvurular sadece Elektronik ortamda MSB PERTEM adresi olan personeltemin.msb.gov.tr üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim