Miili Savunma Bakanlığı Personel temin adresi üzerinde gelmiş olan Subay Alımı duyurusuna göre Hukuk SInıfı Subay temini yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan duyuruya göre İç ve Dış Kaynaktan Hukuk Sınıfı Subay adayı temini faaliyetleri Mart ve Nisan aylarında yapılacak. 

Ayrıca Milli Savunma Bakanlığı TSK Hukuk Sınıfı Subay adayı seçim faaliyetleri için belirtilen tarihler ve duyurular şöyledi:

Sınav Tarihleri Açıklandı!

MSB Personel Temin Adresi üzerinde yapılan duyuruya göre adaylar seçm faaliyetleri için sınav tarihlerine ulaşabilecekler. Sınav tarihleri için adaylar sorgulama işlemlerini elektronik ortamda gerçekleştirecekler. T.C. kimlik numaranız ve Onay kodu ile öğrenebilirsiniz.

Seçim Faaliyetleri Tarihleri Belli Oldu!

Kuvvet Komutanlıklarına İç ve Dış Kaynaktan Hukuk Sınıfı Subay Adayı Temini Faaliyetleri 23 Mart-02 Nisan 2021 tarihleri arasında icra edilecektir.

Seçim Aşaması Faaliyetleri,

a. Fiziki Yeterlilik Testi (FYT), Dış Kaynaktan Başvuru yapan adaylar için MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde,

b. Mülakat aşaması, MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA adresinde yapılacaktır.

İç ve Dış Kaynaktan Subay Temini İçin Seçim Adımları:

İç Kaynaktan başvuru yapan adayların Evrak Kontrol, Kişilik Testi ve Mülakat aşamaları 29 Mart 2021 tarihinde yapılacaktır. 

Dış Kaynaktan başvuru yapan adayların seçim aşaması faaliyetleri:

 a. Birinci Aşama (23-25 Mart 2021);

  • Evrak Kontrol
  • Fiziki Değerlendirme
  • Kişilik Değerlendirme Testi
  • Fiziki Yeterlilik Testi (Spor)

b. Birinci aşamada başarılı olan adaylar arasından kadın/erkek kontenjanının 6 katı kadar aday belirlenerek 25 Mart 2021 Perşembe günü ikinci aşama için duyuru yapılacaktır.

c. İkinci Aşama (29 Mart-02 Nisan 2021);

  • Mülakat
  • Hastane Sevk işlemleri

SUBAY TEMİNİ İÇİN SINAV TARİHİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim