İçişleri Bakanlığı EGM bünyesinde memur alımları, MSB Bünyesinde TSK, MSÜ Subay, Astsubay Alımları için ilanlar açıklandı.

Personel Temini Dairesi Başkanlığı üzerinden açıklanan eğitim düzeyinde en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği, Üniversite mezunları arasından öğretmen ve mühendis sınıfında subay alımları yapılacak. Kuvvet Komutanlıklarına 2019 yılı memur alımları da devam ederken, TSK bünyesinde devam eden subay alımlarından bir tanesi de Hukuk fakültesi bölümleri arasından alımlardı. Güncel askeri ilanlara başvurular devam ediyor.

İlan detayları

Emniyet Genel Müdürlüğüne Lise mezunu olarak, lisans mezunu olarak hizmetli, aşçı psikolog ve sosyolog alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı üzerinden açıklanan 4 farklı kadrodaki alımlar için başvurular devam ediyor. Özel Harekat Başkanlığına, Bartın, Bitlis, Kocaeli, Polis Akademisi Başkanlığına, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına ve Van ilinde görevlendirilmek üzere aşı kadrosunda görevlendirilecek.Hizmetli alımında Personel Dairesi Başkanlığına ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına KPSS P94'den en az 70 ve üzeri puan alan adayların orta öğretim mezun olmaları ile 5 kişilik alımlara başvuru yapabilirler.

Sosyolog alımında Lisans bölümü mezunu olmak gerekmektedir. Buna göre Personel Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevlendirilecek olan personellerin 13/01/2020 – 17/01/2020 tarihleri arasında başvurularını tamamlayabileceği belirtilmektedir.

84 memur alım ilanı detayları için tıklayın