Ülkemizde asayişi sağlayan ve Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan askeri kurumlar bünyelerindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde 2 binden fazla alım yapacaklar. Buna göre adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve adayların bu nitelikleri taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecektir. İlanlar hakkında detaylı bilgilere haberimizin devamında İşin Olsa ekibi olarak detaylı bilgi veriyoruz.

MSB ASKERİ KURUMLAR 2 BİN ALIM YAPIYOR!

Milli Savunma bakanlığına bağlı olan askeri kurumlar binlerce memur alımı ve askeri personel alımı yapacaklar. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı 10, jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 1457, Milli Savunma bakanlığı 423, Türk Silahlı Kuvvetleri Subay ve Astsubay ve MSB Kara, hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıkları sözleşmeli er olmak üzere 2 binden fazla alım yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmakta. Buna göre adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Askeri öğrencilik ile ilişkisi kesilmemiş olmak, Belirtilen yaş aralığında olmak, Memur kadroları için ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, En Az İlköğretim mezunu olmak gibi nitelikler aranır.

ASKERİ KURUM İLANLARININ DETAYLARI:

Milli Savunma Bakanlığı: MSB yeni yayımladığı ilana göre 523 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak Mühendis alımı yapacak. Adaylardna bu yönde en az Lisans mezunu olmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular ise en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi: Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine farklı branşlarda olmak üzere Lojistik alanlarda 1457 kişilik kadro ile Sözleşmeli uzman erbaş alacak.Bu yönde adaylardan bazı şartlar aranır. En az İlköğretim Mezunu olmak, 20 yaşından gün almış olmak ve 27 yaşını bitirmemiş olmak gibi nitelikler aranacak. Başvurular ise en geç 29 kasım 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Türk Silahlı Kuvvetleri: TSK bünyesindeki eksikliği gidermek için 2018 yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay ve Astsubay alımı yapacağını belirtti. Buna göre adaylardan bazı özel ve genel şartlar aranmakta. Özellikle ÖSYM tarafından yapılan Kamu Perosneli Seçme Sınavndan Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı: Sahil Güvenlik 10 kişilik boş kadro ile devlet memuru alımı yapacağını ilan etmişti. Buna göre farklı pozisyonlarda alınacak olan memur adaylarından Kamu Personeli Seçme Sınavı aranacak. En az 60 puan almış olan adaylar başvuru yapabilecek. Başvuru şartları ve diğer detaylar için Buraya Tıklayınız.

MSB Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri: Milli Savunma bakanlığına bağlı olan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komtanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek için 2018 yılı Sözleşmeli Er alımı yapacak. Buna göre adaylardan aranan başvuru şartları ve detaylar için Buraya Tıklayınız.

Diğer askeri personel ilanları hakkında bilgi almak ve anında telefona bildirim almak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirebilir veya Sosyal medya gurubumuza katılarak ilanları ana sayfanızda bulabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim