Adayların uzun zamandır beklediği personel alımlarından olan astsubay – subay alımları gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz Günlerde MSB Bakanı Nurettin Canikli personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Kara Kuvvetleri Komutanlığına, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ve Özel Kuvvetler Komutanlığının personel ihtiyacını gidermek için Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları için başvurular başladı.

BAŞVURU ADIMLARI

Adayların 2. Seçim aşamasına katılabilmeleri için Astsubay meslek yüksek okulları için TYT sınavına girmeleri, Harp Okulları için ise TYT ve YKS’nin ikinci oturuma girmeleri gerekli. ÖSYM’de yayımlanan kavuzda başvuru ve giriş koşullarını taşıyan adaylar başvuruları elektronik ortamda ÖSYM sitesinden yapabilecek. Güncel bir fotoğrafı olmayan adaylar için ise başvuru merkezlerinden başvuru yapmaları gerekli olacak.

2. SEÇİM AŞAMASI

2018 MSÜ’ye giren adaylar tercih işlemlerini 24 Nisan itibari ile yapabilecekler. 11 Mayıs tarihinde ise tercihler son bulacak. Tercih işlemleri Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesi üzeriden yapılacak. Adaylar Harp okulları için; Kara Harp Okulu, Deniz Harp Okulu Hava Harp Okulu, Sahil Güvenlik (Deniz Harp Okulunda eğitim alacaktır.) tercihlerinde bunabilecekler. Astsubay meslek yüksek okullarında ise Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu (Kara Asb. MYO), Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu (Deniz Asb. MYO), Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu (Hava Asb. MYO), Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu (Bando Asb. MYO), Sahil Güvenlik tercihleri yapılabilecek.

Başvurular için detaylı kılavuzlara ve başvuru bilgilerine Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

DİĞER ASKERİ İLANLARA BURADAN ULAŞINIZ.

Ayrıca yakın zaman içerisinde yayına aldığımız uygulamamız ile de sizlere hizmet vermektedyiz. Mobil uygulamamızı telefonunuza indirerek 2018 yılında sürekli olarak memur personel alım ilanlarından haberdar olabilirsiniz. Uygulamamız tamamen ücretsiz ve sadece sizler için hazırlanmıştır.

İŞİN OLSA Ücretsiz Android uygulamasını indirmek için >>> Tıklayınız.

İŞİN OLSA Ücretsiz İOS uygulamasını indirmek için >>> Tıklayınız.