Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesi, Harita Genel Müdürlüğü, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı memur alımları ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. Başvuru şartları başvuru detayları ve başvuru koşullarını haberimizde öğreneceksiniz. Başvuru yapmak için en az lise mezunu olmak gerekiyor. Ayrıca KPSS puan sınırını da aşmak gerekiyor.

Başvuru Şartları

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması 18 yaşını tamamlamış olması kamu haklarından mahrum olmaması Türk Ceza Kanunu 53 maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten adam yaralama ya da herhangi bir suçtan dolayı yargılanmış olmaması. Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veyahut askerlik çağına gelmemiş olması ertelemiş ya da yedek sınıfta olması gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılacak

Başvurular e-devlet üzerinden gerçekleştirilecek. E-devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Daire Başkanlığı sekmesi adı altında giderek formu doldurmanız ve başarılı bir şekilde formu göndermeniz gerekmektedir. İlan başvuruları 15 Şubat’a kadar devam edecek ve sonuçlar da 18 Mart günü açıklanacaktır.

Editör: TE Bilisim