Milli Savunma Bakanlığı Astsubay Alımı hakkkında duyuru yayımladı. Adaylar tarafından beklenen duyurular Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin adresi üzerinde duyurulmuş olup sonuçlar açıklandı. Bu kapsamda MSB PERTEM'de iki farklı duyuru yapıldı. 

İlk duyuruya göre 2020 yılı TSK Astsubay Adayı Temin sonuçları açıklandı. İkinci duyuruda ise 379 ve 380 inci dönem yedek Astsubaylıktan Muvassaf Astsubaylığa geçiş hakkında sonuç duyurusu paylaşıldı.

  • 379 ve 380'İNCİ DÖNEM YEDEK ASTSUBAYLIKTAN MUVAZZAF ASTSUBAYLIĞA GEÇİŞ YAZILI SINAV SONUCU
  • 2020 YILI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ DIŞ KAYNAKTAN MUVAZZAF ASTSUBAY ADAYI TEMİNİ SONUÇ İLANI

SONUÇLAR ELEKTRONİK ORTAMDA ÖĞRENİLECEK!

MSB üzerinde Astsubaylık için yayımlanan duyurular için adaylar sonuçlarına e-Devler Şifresi ilse elektronik ortamda öğrenecekler.

Yedek Subaylıktan Muvazaf Astsubay Sonuçları için Buraya Tıklayınız.

2020 yılı TSK Muvazzaf Astsubay Temini sonuçları için Buraya Tıklayınız.

TSK ASTSUBAY ALIMI SEÇİM AŞAMALARI TAMAMLANDI!

Türk Silahlı Kuvvetlerine Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Temini seçim aşamaları tamamlanmıştır. Seçim aşamaları sonrasında yapılan değerlendirme sonucunda başarılı olan tüm adaylar başarı sıralamasına tabi tutularak sıralanmıştır. Kontenjana girerek kayıt hakkı kazanan adaylara, ".........Sınıfında Asil-6 Kayıt Hakkı Kazandınız" şeklinde ifade yazılmış ve ilk grup olarak kayıt hakkı verilmiştir. KAYIT HAKKI KAZANAN adayların kayıtları, 24-28 Mayıs 2021 tarihlerinde 08:30-16:30 saatleri arasında, 6'ncı maddede belirtilen kayıt merkezlerinde yapılacaktır. Bir aday birden fazla kuvvet komutanlığının sıralama listesinde bulunabilecektir. Birden fazla kuvvet komutanlığında KAYIT HAKKI KAZANAN adaylar, tercih ettiği kuvvet komutanlığının kayıt merkezine giderek kaydını yaptıracak, kaydını yaptıran adayların diğer kuvvet komutanlıklarındaki adaylıkları sonlandırılacaktır.

Editör: TE Bilisim