Milli Savunma Bakanlığı 02 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan Astsubay eksikliğini gidermek nitelikli Dış Kaynaktan Sözleşmeli Bando Sınıfı Astsubay alımı yapacak. Başvurular 02 Mart 2017 tarihinde başlayacak olup 17 Mart 2017 tarihine kadar devam edecektir. Alımlar hem erkek hemde bayan adaylar içinde geçerlidir. Toplamda 82 kişilik kadro dağılımları aşağıda yer almaktadır.

KADRO DAĞILIMI ;

Tenor 11, Bas 11, Alto 11, Soprano 11, Piyanist 1, Kemancı 1, Türk Müziği Piyanist 1, Bağlamacı 1, Gitarist 1, Türk Sanat Müziği Sanatçısı 1, Kanun İcracısı 1, Udi 1, Neyzen 1, Çevgani 8, Zurnazen 8, Nakkarezen 3, Zilzen 4 ve Davulzen 6 kişilik kadro olmak üzere toplamda 82 kişi alınacak.

HANGİ ŞARTLAR ARANACAK ? 
  • Sözleşmeli Subay ve Astsubay Yönetmeliği’nin 9’uncu maddesinde düzenlenmiş olan “Sözleşmeli Astsubay Adaylarında Aranacak Nitelikleri” taşımak,
  • Milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, irtibatı veya iltisakı bulunmamak,
  • Öğrenimlerini yurt dışında bitirenlerden diplomalarının yurt içinde denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onaylanmış olmak,
  • Herhangi bir bakanlık veya kuruluşa karşı mecburi hizmeti olmamak ve kazandığı mesleki sıfat nedeni ile ileride sınıf değişikliği isteminde bulunmayacağını taahhüt etmek.
  • 01 Ocak 2017 tarihi itibarıyla dört yıl ve daha fazla süreli yükseköğretimi bitirenler için 27 yaşını bitirmemiş (01 Ocak 1990 ve daha sonraki doğumlular) olmak, daha az süreli yükseköğretimi bitirenler için 24 yaşını bitirmemiş (01 Ocak 1993 ve daha sonraki doğumlular) olmak.
  • Alım tablosundaki özel şartları taşımak,

Ayrıca Buraya Tıklayarak ilan hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir ve başvuru kılavuzuna ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 02 Mart 2017 tarihi ile 16 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başruvu günü saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurularınızı www.msb.gov.tr genel ağ adresindeki başvuru formunu doldurarak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. ġahsen, posta yolu, dilekçe veya diğerşekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
Editör: TE Bilisim