MSB 165 sivil memur alımı yapacak. Alımlarla ilgili tüm detaylar haberimizde bulabilirsiniz. Milli Savunma Bakanlığı 165 sivil memur alımı için ilanı daha önce yayınlanmıştı.


Milli Savunma Bakanlığı personel Temin Başkanlığı tarafından personel alımları ile ilgili bir ilan yayınlandı. Yayınlanan ilanına göre KPSS'ye girmiş olmak yeterli. Ayrıca alımları başvuru yapabilmek için en az lise mezunu olmak gerekiyor. önlisans ve Lisans mezunu adaylarında başvuru yapacaklarını söyleyelim buna göre alımı yapılacak açık pozisyonlar ise şöyle; 

Alım Yapılacak Açık Pozisyonlar

Hademe, Hizmetli, Berber, Uzman, Psikolog, Sosyal Medya Uzmanı, Coğrafyacı, Mal Sorumlusu, Memur. Mühendis, Hesap Sorumlusu, VHKİ, Hukuk Uzmanı, Teknisyen, İş Güvenliği Uzmanı, Psikolog, Aşçı, Gemi Adamı Öğretmeni, Teknisyen.

Başvuru Ve Başvuru Detayları

Başvuru yapacak adayların dikkat etmesi gereken en önemli konuların arasında her bir kadro için belirlenen eğitim şartına uygun olmak bazı kadrolar için deneyim sertifika ve belge koşulları var. Bu şartları sağlayan adaylar başvurularını yapabilirler. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak 18 yaşını tamamlamış olmak kamu haklarından mahrum olmamak 657 sayılı devlet memurları kanunun tabi görevlerde çalışıyor olmamak askerlik durumundan ilişkisi bulunmamak ya da askerlik görevini yerine getirmiş olmak görevini devamlı yapmaya yönelik bir engelin bulunmaması. 165 sivil memur alımı için başvurular Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün web sayfası üzerinden elektronik olarak gerçekleştirilecektir.
 

Editör: TE Bilisim