Bir süredir görev ile faaliyetlerini bağlı olduğu kurum olan Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde devam ettirmekte olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için askeri personel alımları gerçekleştirmekte olup yeni ilanın yayımlanması bekleniyordu.

Alım ilanı ne zaman yayımlanacak derken sonunda ilan yayımlandı. Buna göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman onbaşı ve sözleşmeli er alımı yapıyor. Peki kaç kişilik alım yapılacak, adaylardan aranmakta olan şartlar nelerdir? Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman onbaşı ile sözleşmeli er alımı detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ SINIFLARA ALIM YAPILACAK?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı çok sayıda uzman onbaşı ve sözleşmeli er alımı yapacak. Peki hangi sınıflara alım yapılacak? Piyade, Tank, Muharebe, Ulaştırma, Topçu, Veteriner, Hava Savunma, İkmal, Sıhhiye, Bakım, İstihkam ve Sözleşmeli Er sınıfları için uzman çavuş alımı yapılacaktır. Peki ilan detayları nedir? nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı binlerce uzman onbaşı ve sözleşmeli er alımı yapacaktır. Peki ilan detayları nedir? Aşağı bölümde Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman çavuş alımına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler hakkında bilgi verilmiştir. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların http://www.msb.gov.tr linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Aşağı bölümden resmi bildiriyi bulabilir ve diğer detayları görebilirsiniz.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMI İLANI BURADA
UZMAN ONBAŞI ALIMI İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim