Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı profesyonel orduya geçiş sürecinde açık pozisyonları için çok sayıda askeri personel alımı gerçekleştirmektedir. Uzun süredir Kara Kuvvetleri Komutanlığının askeri personel alımı yapması beklenirken sonunda ilan yayımlandı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan ilana göre uzman çavuş alımı yapılacağı görülmektedir. Peki detaylar nedir, hangi sınıflar için alım yapılacak? İşin Olsa ekibi olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman çavuş alımı ilanı hakkında tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ SINIFLARA ALIM YAPILACAK?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı çok sayıda uzman çavuş alımı yapacak. Peki hangi sınıflara alım yapılacak? Piyade, Tank, Muharebe, Ulaştırma, Topçu, Veteriner, Hava Savunma, İkmal, Sıhhiye, Bakım ve İstihkam sınıfları için uzman çavuş alımı yapılacaktır. Peki ilan detayları nedir? nasıl başvuru yapılır?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı binlerce uzman çavuş alımı yapacaktır. Peki ilan detayları nedir? Aşağı bölümde Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman çavuş alımına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler hakkında bilgi verilmiştir. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların http://www.msb.gov.tr linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Aşağı bölümden resmi bildiriyi bulabilir ve diğer detayları görebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim