Ülkemizin en önemli kuvvet komutanlıkları profesyonel orduya geçiş için ihtiyaçlar doğrultusunda askeri personel alımı ilanlarını hazırlayarak kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Buna göre Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda askeri personel alımı yapacak.

Söz konusu Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığının askeri personel alımı ilanları komutanlıklar tarafından hazırlandı ve kamuoyuna duyuruldu. Buna göre başvurularda sona gelindi.

ALIM YAPILACAK SINIFLAR

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı çok sayıda askeri personel alımı yapıyor. Peki alım yapılacak sınıflar nedir.

  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı

Piyade, Tank, Muhabere, Ulaştırma, Topçu, Veteriner, Hava Savunma, İkmal, Sıhhiye, Bakım, İstihkam.

  • Deniz Kuvvetleri Komutanlığı

Topçu, Serdümen, Porsun, Amfibi, Güvenlik, Motorcu, Elektrikçi, Şoför, Mayın Harbi Dalgacı, Aşçı, Mekanikçi, Deniz İstihkam, İş Makinesi Operatör, Oto Elektrikçi, Dizel Motor Tamircisi, Fotoğrafçı, Sıhhiye, Telsizci, Yara Savunmacı, Hizmet

  • Hava Kuvvetleri Komutanlığı

Güvenlik Elemanı, Araç Sürücüsü, Araç Bakımcısı, Araç Elektrik Donanımcısı, Araç Boyacısı, Araç Kopartacısı, İnşaat Makineleri Operatörü, Elektrik Güç Kaynakları Bakımcısı, İstihkamcı, Marangoz, Kaynakçı, İnşaat Makineleri Bakımcısı

BAŞVURULAR

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı askeri personel alımı ilanında ki sınıflar yukarıda detaylı bir şekilde belirtilmiştir son başvurular 30 Eylül'e kadar aşağıdaki link aracılığı ile yapılacaktır.

https://pertem.kkk.tsk.tr/01Basvuru/uzmanortak2017/Uzman2017.pdf
TÜM ASKERİ İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim