Jandarma Genel Komutanlığına sözleşmeli er alım müjdesi geldi.

Milli Savunma Bakanlığı kuvvet komutanlıklarında erlerin yapmış oldukları görevleri karşılamak amacıyla 6191 sayılı sözleşmeli erbaş ile er kanunu kapsamında personellere istihdam edilecek.

Müjdeli geldi. Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği Başkanı yapmış olduğu paylaşımda İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığına Şubat, Mayıs, Ağustos ve Kasım celp dönemlerinde alımların yapılacağını belirtti. Türk Silahlı Kuvvetlerine yapılan bu kadrodaki alımlarda adayların ortalama 3 Bin Tl'ye kadar maaş hakları bulunmakta Bu görev yapılan bölgelerde tazminat tutarlarına bağlı olarak değişmektedir.

ŞUBAT AYINDA 11 BİN 173 SÖZLEŞMELİ ER ALINACAK!

2019 yılı sözleşmeli er alımları kapsamında Jandarmada dört celp dönemli ile profesyonel sisteme geçilerek daha önce İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığına er alımlarının yapılmayacağı açıklanmıştı. Alımlarda personeller Şoför hizmetlerinde, asayiş komando, turizm, muhabere cezaevlerinde görevlendirilecek. Daha önce erlerin yaptığı görevlerin personel ihtiyacının artması ve personel ihtiyaçların karşılanması için her celp döneminde alımlar devam edecek. Adaylara ilanları aktarmaya devam edeceğiz. İşin olsa mobil uygulamasını indirerek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim