Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesi 24 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre Öğrenci alımı yapacak. Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesinde öğenim gören adaylar, subay diplomasının yanı sıra Kamu yönetimi lisans programında ulusal ve uluslararası lisans diploması da alacaklardır. Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesi içişlerine bağlı olmakla Ankara ilinde bulunmaktadır. Adaylar aşağıdaki şartları taşıdıkları dahilinde başvurularını yapabilirler.

ARANAN ŞARTLAR:

Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesi başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Silah taşımasına veya silajlı görev yapmasına bir engeli bulunmamak, evli çocuklu olmamak veya bir kadınla ahlaksız bir şekilde beraber yaşamamak, T.S.K., J.Gn.K.lığı ve S.G.K.lığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak, 01 Ocak 1996 yılı ve sonrası doğumlu olmak, YGS‟ye katılmış ve Senato tarafından belirlenen taban puan veya üzerinde not almış olmak, Ģehit ve vazife malulü eş ve çocukları için belirlenen taban puanın en az % 80‟ini almak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, alkol uyuşturucu veya benzeri bağımlılık yapıcı maddeden tedavi görmüş veya görüyor olmamak, başvuru tarihleri içerisinde herhangi bir siyasi parti üyesi olmamış olmak şartları aranmaktadır. Daha fazla detay için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 24 nisan 2017 tarihi ile 22 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, www.jandarma.tsk.tr - www.jsga.edu.tr internet adreslerindeki baĢvuru ile ilgili alanlara, aday tarafından gerekli bilgilerin doldurulması Ģeklinde yapılacaktır. İlanın Tam Metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/zhqEPo
Editör: TE Bilisim