2018/1 Jandarma Er Alımları kısa süre önce sona erdi. Sırada başvuru sonuçlarının açıklanması kaldı. Adaylar merak ve heyecanla bekliyor. Uzman erbaş başvuruları ne zaman açıklanacak? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Jandarma genel komutanlığına bağlı olarak faaliyet gösterenlere özel olarak yapılan uzman erbaş alımları sona erdi. 2018 yılı içinde bu tarz bir alım ilk defa yapıldı. Ön başvurular 13-30 Temmuz aralığında alındı. Başvuruya göre uygun olan adayların seçme sınavına çağırılması bekleniyor.

Jandarma Uzman Erbaş Alımları Ne Zaman Açıklanacak?

Yapılan açıklamaya göre 13-30 Temmuz aralığında yapılan başvuruların sonuçları 7 Ağustos'ta açıklanacak. Jandarma Genel Komutanlığı resmi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca 7 Ağustos'ta ya da daha önce açıklanırsa sitemizde haberini de bulabilirsiniz.

Sonuçların belli olmasının ardından adayların gireceği sınavların tarihleri de açıklanacak. Adaylar 27 Ağustos'ta sonuçların açıklanmasından 20 gün kadar sonra sınavlara girecek. Bu tarih net olmasa da ilk açıklanan bilgilere göre adaylar Ağustos sonunda sınavlara girecek.

AÇIKLAMA

2018 yılında ilk defa yapılan Jandarma Uzman Erbaş Alımları ne zaman açıklanacak? Resmi sonuçlar Jandarma Genel Komutanlığı resmi sitesinden duyurulacak.

Editör: TE Bilisim