Jandarma Genel Komutanlığı 16 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki Sözleşmeli Uzman Erbaş ihtiyacını karşılamak için 2016 yılı 4. Dönem Sıhhiyeci Sözleşmeli Uzman Erbaş alımı yapacak. Başvurular illan yayaınlandıktan sonra başlayacak olup 09 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecktir. Ayrıca adayların Jandarma Genel Komutanlığına katılabilmeleri için yapılacak Yazılı ve Seçme sınavlarıa katılacaklardır. Sınavlar 16 Ocak 2016 tarihinden sonra başlayacaktır. Adayların Sıhhiyeci Sözleşmeli Uzman Erbaş olabilmeleri için Sağlık Meslek Lisesi Okulu Acil Tıp Teknisyenliği bölmü mezunu olmaları şartlarttır. 

Ayrıca adaylarn başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları, Sağlık Meslek Lisesi Mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak, 25 yaşını bitirmemiş olmak, Sözleşmeli erbaş ve erlerden) en az üç yıl görev yapmış, müteakip sözleşme süreleri içerisinde ve müracaat yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibarıyla yirmi dokuz yaşını bitirmemiş olmak, en az 164cm olmak ve boy ve kilo tablosundi ölçülere uygun olmak, güvenlik soruşturmasında olmulu sonuç vermek, Askerlik hizmetini yapmış veya 16 Haziran 2017 tarihine kadar ertlenmiş olmak şartları ve bunlar dışında bazu şartlara uygun olan adaylar ancak başvurularını gerçekleştirebilirler. Diğer bilgilere Buraya Tıklayarak ulaşabiliriniz. Açılacak sekmeden ilanın tam metnine ulaşacaksınız. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 16 Aralık 2016 tarihi ile 09 Ocak 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Başvurular, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasına girerek baĢvuru iĢlemleri sayfasına ulaĢabileceklerdir. Beyana dayalı olarak yapılan ve sistem tarafından kabul edilen baĢvurular ön baĢvuru olarak kabul edilecektir.
Editör: TE Bilisim