Jandarma Genel Komutanlığının resmi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümü aracılığı ile ihtiyaçlar doğrultusunda askeri personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan ve Jandarma Genel Komutanlığının resmi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilan ile Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Emniyet Asayiş sınıfları için uzman erbaş alımı yapılacağı duyuruldu. Peki aranacak olan şartlar nedir? Kimler başvuru yapabilir ve detaylar nedir?

ARANAN NİTELİKLER

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Emniyet Asayiş sınıfları için askeri personel alımı yapılıyor. Peki aranan nitelikler nelerdir?
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az lise mezunu olmak
Askerlik hizmetini tamamlamış ya da yapıyor olmak (24 Haziran 2017'ye kadar bitirmek)
25 yaşını bitirmemiş olmak (1 Ocak 1992 ve sonrası doğumlular)
Askerlik terhisi üzerinden 36 ay geçmemiş olmak
164 cm'den kısa olmamak
Vücut yapısında ya da her hangi bir yerinde kusuru olmamak
Sağlık sorunu bulunmamak
Sicili temiz olmak

BAŞVURULAR

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Emniyet Asayiş sınıfları için uzman erbaş alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Adayların Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Emniyet Asayiş sınıfları için aşağıda ki link aracılığı ile 28 Mayıs 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx
TÜM ASKERİ İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim