Jandarma Lojistik Hizmet Destek Komutanlığına İŞKUR ile personel alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar için ilan detaylarını aktarıyoruz. Daimi işçi statüsündeki iş alımında Ankara İlinde 1 kişilik açık pozisyon için alım yapılacağı belirtilmektedir. Talebe başvuru yapacak olanların Terörle Mücadeleden Yararlanan olanlar başvuru yapabileceği de iş başvurusunda önemli ayrıntılardan bir tanesi.

BAŞVURU ŞARTLARI

En az ilköğretim mezunu olmaları, MEB onaylı; Depo Elleçme Sertifikası veya Yükleme Boşaltma Depolama işleri ile ilgili sertifika sahip olmaları, terörle mücadele 21 Haziran 1927 tarih ve 1111 askeri kanun ya da 1076 sayılı kanun kapsamında askerlik yaparken 3713 sayılı Terörle mücadelede kanununda belirtilen 21 madde şartları belgelendirmeleri gerekmektedir. Adayların adrese dayalı kayıt sistemindeki adresleri dikkate alınacaklar. Kazanan adaylar Ankara Etimesgut Bahçekapı mah. Fatih sultan Mehmet bulv. Şehit orgeneral eşref Bitlis Kışlası’nda görev yapacaklar.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TMY kapsamında olup Ankara ilinde Jandarma Lojistik hizmetleri daimi işçi alımına başvuru yapmak isteyen adayların internet üzerinden İŞKUR e şube giriş yaparak başvuru yapabilecekleri gibi. İŞKUR il müdürlüklerinden de başvuru yapabilecekler. Son başvuru tarihi ise 9 Mart 2018'de son bulacak.

KAZANAN ADAY NASIL BELİRLENECEK?

Başvuru yapan adayların 3 katı kadar aday sıralama ile belirlenecek. 15 Mart 2018 tarihinde ise saat 11:00 ile 12:00 saatleri arasında Şehit Org.Eşref Bitlis Kışlası J.Loj.Kom'da kura ile belirlenecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar esube.iskur.gov.tr adresinden 00004291852 no’lu ilana başvuru yapılabilecek.

Editör: TE Bilisim