Jandarma Genel Komutanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki Sözleşmeli Askeri Personel ihtiyacını karşılamak üzere Astsubay alımı yapacak. Jandarma Genel Komutanlığı  lisans ve önlisans düzeyinde Jandarma, Uçak/Helikopter Teknisyeni, İstihkam, Muhabere ikmal, Bakım, Personel ve Maliye sınıflarında erkek ve Jandarma sınıfında ise kadın personel alınacaktır. Adayların önlisans/lisans programlarından mezun ya da kesin kayıt tarihinden önce mezun olması zorunludur. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri şöyledir;

GENEL ŞARTLAR:
  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
  •  Fakülte, yüksekokul veya meslek yüksekokulu veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş veya kesin kayıt tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmak.
  • Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1989 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), bitirmemiş olmak.
  •  www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanan Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzunda düzenlenmiş olan "Sözleşmeli astsubay adaylarında aranacak nitelikleri taşımak."
BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 20 Eylül 2016 tarihi ile 07 Ekim 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular,  www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasından yapacaklardır. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim