Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temini Dairesi Başkanlığı JGK'ya askeri personel alım ilanlarını açıklamaya devam ediyor.

Askeri personel yanı sıra sivil personel alımlarında bilişim alanlarındaki personel istihdamlarında çok sayıda alım yapılmaya devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığında her yılın son aylarında açıklanan Asayiş ve Komando branşı uzman erbaş alımı için yeni ilan beklenmekte. Adaylar bu ilanlarının açıklanmaması nedeniyle umutları kalmadığını belirtmekteler.

BAŞVURU ŞARTLARI

Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş ve Komando branşında en son 2017/10 uzman erbaş başvurusu aldı. Başvurularda en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabildi. Yaş şartında ise 27 yaşını tamamlamış olan adayların başvuruları kabul edildi. Alt yaş şartında ise 20 yaşını tamamlamış olmak gerekiyor. Sözleşmeli er ve erbaşlar için 3 yıl görev yapmış olmaları şartında 29 yaşını bitirmemiş olması istenildi. Bu yaş ve eğitim şartlarına sahip adaylar fiziki ve sağlık şartlarını sağlamaları gerekiyor. Bunun için sağlık kurulu raporu istenilecek.

2018 yılının yarın itibari ile tamamlanacak olması 2018 yılında asayiş uzman erbaş alımı bekleyenler için umutları tükense de 2019 yılı planlamasında yeni ilanlar açıklandığında işin olsa ekibi olarak aktarmaya devam edeceğiz. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını ve sosyal medya sitelerinden takip edebilirsiniz.

İŞİN OLSA