Jandarma Genel Komutanlığı az önce yayımladığı duyuru ile Sözleşmeli Uzman Erbaş alımı hakkında duyuru yayımladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan 5000 Uzman Erbaş Alımı hakkında duyuru yayımlanarak sonuçarın açıklandığı duyuruldu. Peki 2022 yılı Uzman Erbaş alımları için sıradaki adım nedir? Adayların yapması gereken işlemler hangileridir? Tüm detaylara haberimizde değineceğiz.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Jandarma Genel Komutanlığı 2022 yılı için farklı alanlarda olmak üzere 5000 Uzman Erbaş Alımı yapacağını bildirmişti. Başvurular 1 - 10 Ekim 2021 tarihleri arasında alınmış olup Jandarma son başvuru tarihinden bir hafta sonra adayları çok bekletmeden başvuru sonuçlarını açıkladı. Bu kapsamda resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı duyuru ile,

2022 YILI SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ TEMİNİ BAŞVURU SONUÇ DUYURUSU

yapıldı. BAŞVURU SONUÇLARI BURADA

SINAV ÜCRETİNE DİKKAT!

Başvurusu kabul edilerek sınavlara katılmaya hak kazanan/çağırılan adaylar 50 Türk lirası sınav ücreti alınacaktır. Şehit veya vazife malullerinin eş ve çocuklarından başvuru yapacak adaylar sınav ücreti yatırmayacaktır. (Sınav ücretinin hangi hesap numarasına ne şekilde yatırılacağı başvuru sonuçları ile birlikte adaylara bildirilecektir.). Sınav ücretini yatırmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

UYGULANACAK SINAVLAR:

  • Ön sağlık muayenesi,
  • Sınav, Test ve Mülakat İşlemleri,
  • Fiziki Yeterlilik Testi (FYT) (spor testi),
  • Uygulama Sınavı,
  • Mülakat Sınavı,

DİĞER ASKERİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim