Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan askeri personel alım ilanı geçtiğimiz günlerde Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan ilana göre 20 tabip subay alımı yapılacak. Peki 20 tabip subay alım ilanına kimler başvuru yapabilir. Alım ilanına müracaatlar nereden, nasıl yapılır ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Komutanlık: Jandarma Genel Komutanlığı
Alım Yapılacak Sınıf: Tabip Subay
Alınacak Sayı: 20
Son Başvuru: 2 Haziran 2017

KİMLER BAŞVURABİLİR


Jandarma Genel Komutanlığı, 20 tabip subay alımı ilanında başvuru şartları detaylı olarak madde madde belirtilmedi ve adaylardan tek bir şartın aranacağını belirtildiği görülmektedir. Buna göre 20 tabip subay alımına başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin tıp fakültelerinden mezun olması gerekmektedir. Alınacak subaylar doktor ünvanı ile çalışacağı için tıp fakültesinden mezun olması gerekiyor. Peki başvurular nasıl yapılır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Jandarma Genel Komutanlığı 20 tabip subay alımı ilanına müracaatlar 2 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adaylar başvurularını aşağıda ki linki girerek gerekli formu doldurmak sureti ile gerçekleştirebilir. Müracaatlar 2 Haziran 2017 tarihinden sonra bitecektir.

https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx
SUBAY MAAŞI İÇİN TIKLAYINIZ
DİĞER ASKERİ İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim