İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığına kadın erkek astsubay alımı yapılacak.

Başvuruları devam eden astsubay alımlarından 335 kişi kadın astsubay olarak istihdam edilecek. 25 Şubat tarihinde başlanan askeri personel alımlarında başvuru kılavuzu ve detaylarını aktarmaya devam ediyoruz. Adaylar başvurularını personel temini sistemi üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yapabilecekler.

Sahil Güvenlik Komutanlığına bazı branşlarda KPSS olmadan bazı branşlarda KPSS'den 60 puan ile ikmal uçak bakım, bilgi teknolojileri, idari, güverte, makine branşlarında sözleşmeli olarak astsubay alımı yapacak. Diğer yandan Jandarma Genel Komutanlığına önlisans yada lisans mezunu olarak 1343 kişi erkek diğer kadrolarda ise kadın olarak alımlar yapılacak. Kadın alımların kadro dağılımı şu şekilde;

KADIN ASTSUBAY ALIMI KADRO DAĞILIMI;

Jandarma Genel Komutanlığına Kadın astsubay istihdamında; 5 ikmal, 6 maliye,2 bando, 300 jandarma branşlarında istihdam sağlanacak. Erkek adaylar için ise ikmal, maliye, jandarma istihkam, bakım branşlarında istihdamlar yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvurularda adayların önlisans ve lisans düzeyinde mezuniyete sahip olmaları ile Lisans mezunu olanların 27 yaşını bitirmemiş olmaları, lisans üstü mezun olanlar için ise 32 yaşdan büyük olmamaları gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ;

İlana başvurular 25 Şubat tarihinde başladı. Adayların başvurularını tamamlayabilmeleri için 13 Mart tarihine kadar süre verildi. Kadın ve erkek Askeri personel alımı, kamu kurumlarına memur alımları ile diğer gelişmelerden anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımız

Başvuru kılavuzu

Sosyal Medya hesapları;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Mobil uygulama;

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA