Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar MSB- MSÜ Subay alımı hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. Subay alımları hakkında konuşan Bakan Hulusi Akar “ülkenin size ihtiyacı var yakın coğrafyamızdaki gelişmelerden dolayı ciddi bir güvenlik endişemiz var. Tehdit ve tehlikelere karşı Türkiye Cumhuriyeti'nin sonuna kadar savunmak için düşmanlarımız üzecek şekilde hedefler belirledik. Türkiye Cumhuriyeti olarak savunmamızı her alanda sürdüreceğiz.”

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Bakan Yardımcısı Alparslan Kavaklıoğlu ve MSÜ Rektörü Erhan Afyoncu ile birlikte, Millî Savunma Üniversitesi öğrenci sınavları başvurularının başlangıcı olması nedeniyle, Kara Harp Okulunda, Kara, Deniz ve Hava Harp Okulları, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Astsubay Meslek Yüksek Okulları öğrencileri ile buluştu.

81 İLDE SINAVLA MSB-MSÜ ALIMI YAPILACAK

“Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı”nın 07 Nisan 2019’da yapılacağını söyleyen Bakan Akar 81 şehirde sınav yapılacak ve ona göre alımlar olacak. Gerekli şartları taşıyan ve bu mesleği yerine getirmek isteyen tüm adayların sınava girmesini istiyoruz.

Editör: TE Bilisim