Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde çalışacak Pilot Adayı Muvazzaf Subay alımı mülakatlarının yapılacağı açıklandı. Mülakat tarihlerinin açıklandığı duyuru içerisinde bundan sonra adayların nasıl bir yol izleyeceği hakkında bilgiler verilirken, mülakata gelmeyen adaylara ekstra bir hak daha tanınmayacağı açıklandı.

HAVA KUVVETLERİ KOMUNTANLIĞI AÇIKLADI

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayınlanan duyuru kapsamında pilot adayı muvazzaf subay temini kapsamında psikomotor testi 12 Ekim 2018 tarihinde yapıldığı bu test sürecinde 88 puan ve üzeri alan adayların bu testten başarılı ile geçeceğini açıkladı.Testten başarılı olan adayların ise 15-16 Ekim tarihleri arasında MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı binasında yapılacak olan mülakat sınavına girileceği açıklanmıştır.

YAYINLANAN RESMİ AÇIKLAMA

''Hava Kuvvetleri Komutanlığı Dış Kaynaktan Pilot Adayı Muvazzaf Subay Temini kapsamında Psikomotor Testi 12 Ekim 2018 tarihinde yapılmıştır. Psikomotor testinde 88 ve üzeri puan alan adaylar başarılı olmuştur. Başarılı olan adaylar 15-16 Ekim 2018 tarihlerinde saat 08.00?da MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı(Ankara) da yapılacak olan Mülakat sınavına gireceklerdir. Psikomotor testinde başarılı olamayan adayların adaylıkları sonlandırılmıştır.''

Pilot Adayı Muvazzaf Subay Alımı Mülakat Tarihleri için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim