Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için başvuru kılavuzu yayımladı. Yayımlanan başvuru kılavuzuna göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Sınıfı Muvazzaf Subay Adayı temini yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gereklidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Subay alım ilanına başvuru yapacak adayların, Erkek olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, Belirtilen yaş şartını taşımaları, Öğrenim şartını taşımaları, KPSS şartını taşımaları, Askerlik şartını taşımaları gerekmektedir.

Buna göre adaylardan, Adayların Lisans düzeyinde mezun olanlar için 27 ve Lisans üstü eğitim düzeyinde eğitim alanlar için 32 yaşından büyük olmamak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 ve üzeri puan almış olmak, Askerlik görevini yerine getirmemiş olmak, Askerlik görevi devam etmekte olan yedek subay, kısa dönem erbaş ve er olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Her ne sebeple olursa olsun TSK dan çıkartılmamış olmak, Hakkında herhangi bir kötü şöhret ve ahlaksızlık kararı bulunmamak, Yedek Subay olamaz raporu olmamak, Sağlık açısından herhangi bir problemi bulunmamak gibi nitelikler aranır. Bunun dışında özel niteliklere ve diğer bilgilere ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Başvuru kılavuzuna haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar. Başvuruların devam etmesi ile en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular, 10 Ağustos 2018 (saat 23.59’a kadar) tarihine kadar, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. Şahsen, posta ile, dilekçe ile veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdan başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

Başvuru Kılavuzu

Editör: TE Bilisim