Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan farklı askeri kurumlar bünyelerindeki personel ve uzman erbaş eksikliğini gidermek için sözleşmeli alım yapacaklarını geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı sitesi üzerinden duyurmuşlardı. İlgili askeri kurumlara başvurular başladı ve adaylar başvuru şartlarına göre başvuru yapabiliyor. Sizde ilgili ilanlar hakında detaylı bilgiye haberimizin devamından öğrenerek başvuru yapabilirsiniz.

3 ASKERİ KURUM 1983 ALIM YAPIYOR!

Yukarıda da bahsini geçirdiğimiz üzere 3 askeri kurum alım yapıyor. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı 1 Genel Alan Temizleme Görevlisi/ Meydancı ve 2 Büro İşçisi olmak üzere toplamda 3 işçi alacak. Jandarma Genel Komutanlığı 1457 kişilik boş kadro ile 12 farklı branşta Sözleşmeli Uzman Erbaş alımı gerçekleştirecek. Milli Savunma Bakanlığı ise 523 kişilik boş kadrosu ile Lisans mezunu Mühendis alımı yapacak. Bu bağlamda bu 3 askeri kurum toplamda 1983 alım yapacak.

ŞARTLAR VE DETAYLAR:

Milli Savunma Bakanlığı: MSB bünyesine personel alımı için 2018 yılı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru kılavuzu yayımladı. Bu kılavuza göre toplamda 523 kişi alınacak. Buna göre adaylardan bu pozisyonlar için 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesi düzeyinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gibi nitelikler aranmaktadır. Adaylar başvurularına 19 Kasım 2018 tarihinde başlamış olup en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı: Sahil güvenlik bünyesine Marmara ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığına Büro işçisi ve Temizleme görevlisi/meydancı alımı yapacak. Söz konusu ilan için başvurular ve diğer detaylar Türkiye İş Kurumu üzerinden en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.Ayrıca adaylardan T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi genel nitelikler aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.

Jandarma Genel Komutanlığı: Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alımı için başvuru kılavuzu yayımladı. Yayımlanmış olan kılavuza göre toplamda 12 farklı branş için 1457 Sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak. Adaylardan 20 yaşını doldurmuş ve 27 yaşından büyük olmamak, Askerlik şartı aranmayacak ancak askerliğini yapmış olanlar için terhisinin üeirnden 5 yıldan fazla geçmemiş olmak, En az ortaokul/ilköğretim (8 Yıllık) mezunu olmak gibi nitelikler aranacak. Adayar başvurularını en geç 29 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Ayrıca diğer askeri ilanlardan haberdar olmak için İşin Ols Mobil Uygulamasını indirerek yayımlanacak ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.