Jandarma Genel Komutanlığı asayiş branşında uzman erbaş alımları için geri sayım başladı.

Eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezun olan adayların başvuru yapabileceği Lojistik sınıfı erbaş alımlarında adaylar başvurularını sürdürüyor. Yoğun bir ilgi ile karşılanan erbaş alımlarında 1457 kişi daha istihdam edilecek. Adaylardan asıl listede yer alan ve eğitime katılanlar Jandarma Genel Komutanlığının ilan olarak açıkladığı 12 farklı unvanda görev yapacaklar.

Asayiş uzman erbaş alımlarında 2019 yılı gelmeden yeni ilanlar beklemekteyiz. Adayların geçtiğimiz yıllarda kasım ve aralık aylarında ilan açıklanmıştı. Adaylar 2018 yılı sonuna doğru gerçekleşecek olan başvuruların ardından 2019 yılı ilk aylarında eğitimlere katılacaklar. Daha önceki dönemlerde eğitimlere katılan asayiş uzman erbaş personelleri için ise eğitimler tamamlandı. Yedi bin civarında kadro açıklanmasını beklemekte. Başvuru şartlarında ise en az ilköğretim mezunu fiziki şartları taşıyan, yaş şartlarında 20 yaşından gün almış, 27 yaşını geçmemiş adaylar başvuru yapabilecekler.

İlan açıklandığında anında haberdar olmak için,  İşin olsa ekibi olarak adaylara duyuracağız. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim