Mart ayına yönelik ilanlar son buldu. Nisan ayına girmemizle beraber, çok sayıda kurum ve kuruluş personel alımları yapmaya başladı. Bu alımlara askeri kurum ilanları da dahil oldu ve şuanda KPSS şartsız ya da KPSS 60 puan şartıyla askeri personel alımları ve sivil memur alımları gerçekleştirilmektedir. Yürütülen alımlara başvuru yapmak isteyecek ziyaretçilerimiz için tüm detaylara haberlerimizde yer vermeye çalışacağız.

Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu ve KPSS şartsız askeri personel alımları olduğundan bahsetmiş, sivil memur alımları yapıldığına da değinmiştir. Bu ilanlara yönelik bilgilendirmeler gerçekleştirilecek olursak; Milli Savunma Bakanlığı' nın sözleşmeli er alım ilanı bulunmaktadır. Sivil memur alımı için ise Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine yönelik ilanlar yayımlanmıştır.

Milli Savunma Bakanlığı 13 bin sözleşmeli er alımına başvuru yapmak isteyen adayların taşıması gereken şartlar, aşağıda belirtilen ilan bağlantısından erişime açılmış durumdadır. Tüm askeri personel alımlarına ve bilgilendirmelerine aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz. Sahil Güvenlik Komutanlığı sivil memur alımı için ise çok sayıda kadroya alımlar yapılmakta, farklı nitelikler aranmaktadır. Bağlantı aşağıda yer almaktadır.

Yapılacak başvuru işlemlerine yönelik bilgilendirmelere mutlaka ilan kılavuzundan göz atılması gerekmektedir. Başvurularda problem yaşanmaması adına bu detaylar önem arz etmektedir. KPSS 60 puan ve KPSS şartsız yapılan bu askeri personel alımı ve sivil memur alımları için daha fazla bilgilendirmeden, başvuru sonuçlarından anında haberdar olmak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

TÜM ASKERİ PERSONEL ALIMLARI> TIKLAYIN
TÜM MEMUR ALIMLARI> TIKLAYIN

İOS> TIKLA

ANDROİD>TIKLA

Editör: TE Bilisim