35 bin Polis alımında kadrolar net şekilde kamuoyuna aktarılmadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan bilgilendirmede kamuoyuna alımların yapılacağı ifade edildi ancak; net alım sayısını ya da tarihlerini duyamadık. Öyle ki binlerce kişi tarafından ilgi gösterilen PÖH alımlarıyla alakalı da çok sayıda yorum alıyoruz. PÖH alımlarına ilişkin bir bilgilendirmeyi daha önce yaptığımız haberlerde ulaştırmış, gündeme taşımaya çalışmıştık. Bu haberimizde PÖH alımlarında adayların yaş şartlarıyla ya da genel alım koşullarıyla alakalı düşüncelerini sormuş, onların geri bildirimlerini istemiştik.

İlanı bekleyen birçok kişi tarafından aldığımız geri bildirimlerde yaş şartlarının esnetilmesi konusunda istekler olduğu görülmektedir. Buna değinmeden önce; PÖH alımında muhtemel sayılara ve tarihlere kısaca göz atalım...

PÖH alımı ne zaman yapılacak?

PÖH alımına yönelik resmi bir açıklama olmamakla beraber, geçen yıllarda yapılan alımlar ve yayımlanan ilanlar göz önünde bulundurularak bazı açıklamalar yapmak mümkün olabiliyor. Geçen yıl yapılan alımlar, Haziran - Temmuz ayları arasında gerçekleştirildiğinden 2019 yılı için de alımların bu tarihler aralığında gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Ayrıca alım sayısının kaç olacağı yönündeki sorulara da yine geçen yılla benzerlik göstereceğini, 15 bin kişilik bir alımın söz konusu olabileceğini aktarmıştık. Konuyla alakalı daha önce yaptığımız haberde daha fazla detaya ve bilgiye erişim sağlayabilirsiniz. PÖH alımı hakkında bilgilendirme haberimize ulaşmak için TIKLAYINIZ.

PÖH alımında yaş şartları esnetilsin talebi geldi

İlana başvuruda bulunacak çok sayıda aday tarafından yaş şartlarının esnetilmesi yönünde geri bildirimler aldık. Konuya yönelik sizlerin de düşüncelerini ve yaş şartları hakkındaki geri bildirimlerinizi yorum alanından bizlere ulaştırmanızı beklemekteyiz.

Yukarıda da görüldüğü üzere Polis Alımlarında çok sayıda aktarılan geri bildirim mevcut. Yaş şartlarının esnetilmesi, genel alım kurallarının değiştirilmesi gibi noktalarda düşüncelerinizi bizlere aktarmayı unutmayınız. PÖH alımlarıyla alakalı tüm süreçlerden anında haberdar olmak ve bildirim almak için iOS ya da Android uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.

iOS için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim