Milli Savunma Üniversitesine 2021 yılı tercihlerinde son güne geldik. Milli Savunma Bakanlığı MSÜ tercihleri hakkında duyuru yaptı ve henüz tercih yapmayan adayları uyararak son gün olduğunu bildirdi. Peki 2021 yılı MSÜ taban Puanları ne olacak? Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Tüm detayları sizlere aktaracağız.

MSÜ TERCİHLERİNDE SON GÜN!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Nisan ayında yayımlanarak tercihleri başlayan Milli Savunma Üniversitesi için tercihlerde son güne geldik. Bu kapsamda MSB resmi Twitter hesabı üzerinde açıklama yaparak adayları uyardı.

Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Tercih işlemleri (2021-MSÜ) bugün sona erecektir. Tercih işlemlerini henüz tamamlamamış adaylar https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden saat: 23.59’a kadar tercihlerini yapabileceklerdir.

Bu kapsamda 30 Nisan 2021 tarihinde başlayan MSÜ tercihleri 19 Mayıs 2021 23:59 itibari ile sona erecek. Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci Seçim Aşamalarına çağrılmayacaktır.

MSÜ Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Savunma Üniversitesi Lise mezunları içerisinden Subay ve Astsubay Öğrencisi alımı için adaylar harp okullarına tercih yaptı. Şimdi ise tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında araştırmaya girdiler. Geçtiğimiz yıllarda yapılan tercihlere bakacak olursak sonuçların Temmuz Ayı içerisinde açıklanması beklenmektedir.

TERCİH SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin BURAYA

Android Uygulama için BURAYA

Editör: TE Bilisim