Bilindiği üzere Polis Özel Harekat (PÖH) alımı konusunda süreç devam ediyor. Daha önce yayımlanan PÖH alımıyla alakalı testler uygulandı ve soruşturmalar yapılıyor. Bu soruşturmalar sonrasında adayların alımları sağlanacak. PÖH olmak isteyen adaylar sitemiz isinolsa.com üzerinden sıklıkla bize ulaşmaya çalışıyorlar. Tarafımıza gönderilen maillerde ve Facebook hesaplarımızdan aldığımız mesajlarda, alımların ne zaman yapılacağına dair sorularının olduğunu görmekteyiz.Bizler daha önceki alımlardan kaynaklı tahmini alım tarihlerini haberimizde aktaracağız ancak, bu tarihlerin resmi açıklamalar olmadığını hatırlatmak isteriz.

KADIN PÖH ALIMLARI YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamalarda, kadın PÖH adayları için de alımın söz konusu olduğu kamuoyuna duyurulmuştu. Kamuoyuna bilgilendirme geçilen bu alımlarla alakalı tarih ise belirtilmedi. Resmi makam ya da kişiler tarafından alımlarla alakalı net bir tarih bilinmiyor.  Bizlerin isinolsa.com ekibi olarak pöh alımı 2019 için tahmini olarak Mart ayını öngörmekteyiz. Bu tarihlerden önce alımların yapılacağını düşünmemekteyiz.Elbette bunlar tamamen bizim tahminlerimizdir. Süreçle alakalı net bir gelişme yaşandığında takip ediyor ve sizlere aktarıyor olacağız.

YAŞ TALEPLERİ HAKKINDA

Sitemize gönderilen çok sayıda geri bildirim arasında yaş taleplerini de görmekteyiz. Adaylar yaş şartlarının esnetilmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Mesajlarında, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda yaş şartlarındaki bir iyileştirmenin çok sayıda başvuru yapmayı bekleyen kişiye imkan tanımış olacağına yer veren adaylar, yaş şartlarıyla alakalı haberler oluşturarak seslerini gündeme taşımamızı istemektedirler. Bizler de zaman zaman yaptığımız haberlerde onlarınbu taleplerine destek olmaya çalışıyoruz. Yorumlar kısmından PÖH alımıyla alakalı düşüncelerinizi ve EGM bünyesine yapılacak alımların tarihiyle alakalı tahminlerinizi aktarabilirsiniz.