Geçtiğimiz günler itibariyle yayımlanan Jandarma bünyesine memur alımı yapılacağı aktaran ilan dahilinde, Lojistik branşta yapılacak memur alımları kesinlik kazanmıştı. Yayımlanan duyuruda lojistik uzman erbaş alımları için başvuru süreçlerine değinilmiş, adaylara gerekli bilgilendirmeler sağlanmıştı.Bizler de isinolsa.com ekibi olarak elimizden geldiğince bu alımlardan sizleri haberdar etmeye çalışmış, haberimizde yer vermiştik. Yayımlanan duyuruyla birlikte, Jandarma Lojistik Uzman Erbaş Alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. İlgili açıklamada Jandarma bünyesine lojistik branştan yapılan alımlar için başvuru gerçekleştiren adayların, başvuru sonuçlarının görüntülendiği başvuru ekranı ulaştırıldı.

MÜLAKAT TARİHLERİ BELLİ OLDU

Jandarma resmi web adresi üzerinden yapılan duyuruda, Lojistik branşta yapılacak uzman erbaş alımlarına yönelik başvuru sonuçlarının belli olduğu aktarıldı. Bu duyuruda adaylara uygulanacak mülakatların tarihlerine de yer verilerek, ilgili adayların sonuç sayfasında sonuçlarına erişim sağlayabileceğine değinildi. Jandarma lojistik branşta uzman erbaş alımına başvuru yapan adaylar, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden sonuçlarına erişim sağlayabilirler. İlgili duyuruda adayların mülakat sınavlarına katılacaklarında yanlarında getirmesi gereken evraklara ve bu evrakların teslim sürecine ilişkin bilgilendirmeler de sağlandı.

Sonuç sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

TÜM ASKERİ PERSONEL ALIMLARI VE SONUÇLARI TELEFONUNUZA BİLDİRİM OLARAK GELSİN

Askeri personel alımları, başvuruları ve detayları, başvuru sonuçları ve mülakat sonuçları gibi tüm gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak, cep telefonunuza bildirim almak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz. Facebook grubumuza katılarak, yapılacak alımlardan ilk siz haberdar olabilir, takıldığınız noktalarda diğer adaylardan yardım alabilirsiniz.

Uygulamalarımız için tıklayınız

Facebook grubumuza katılmak için> Tıklayınız

Editör: TE Bilisim