Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve POMEM projesi kapsamı içerisine giren PÖH alımı adaylardan tarafından daha fazla istenmeye başlandı. PÖH alımlarına ilişkin binlerce aday resmi kurumlara geri bildirimde bulunarak PÖH'ün adayların seslerini duymasını istiyorlar. Polis Özel Harekat adayları her zaman olduğu gibi Polis Akademisi Başkanlığı tarafından POMEM kapsamı içerisinde Emniyet Genel Müdürlüğünden PÖH alımları talep ediyorlar. Bunların yanı sıra adaylardan istenilen genel şarlarında geçen yıl ile aynı oranda tutulmasını istedikleri ifade edildi.

PÖH için BELİRLENEN GENEL ŞARTLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılacak olan alımlar için istenilen genel şartlar şu şekildedir; "T.C. vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, 18 yaş sınırını tamamlamış olmak, Emniyet Teşlikatı tarafından belirlenen sağlık şartlarını taşımak, şartların geçerli olduğu kanıtlanmak, güvenlik soruştumalarının olumlu sonuçlanması" PÖH adaylarından istenilen genel şartlardandır.

İşin Olsa haber ekibi olarak PÖH alımlarıyla ilgili gelişmeleri takip ederek olası bir ilan ya da açıklama durumlarında sizlere gerekli haberi sunacağız.

Editör: TE Bilisim