Polis Akademisi Başkanlığı yayımladığı duyurulara göre 2020/ 2021 yılı Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönetmi Lisansüstü Programlara öğrenci alımı için mülakat tarihlerini açıkladı. Bu kapsamda Polis Akademisi 5 farklı ilan yayımladı. İşin Olsa ekibi olarak yayımlanan ilanları sizlerle paylaşıyor olacağız.

5 FARKLI DUYURU YAPILDI!

Polis Akademisnden gelen duyurulara göre, Adli Bilimler Enstirüsü, Trafik Enstitüsü, Güvenlik Bilimleri Enstitüsü 2020/2021 yılı Eğitim öğretim Yıl Güz Dönemi Lisansüstü Prgramlara Öğrenci alımları Mülakat tarh ve saatlerini açıkladı.

POLİS AKADEMİSİ EĞİTİM VE STTAJ ALMA HARAEKERLİLİĞİ SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Yayımlanmış bir diğer duyuruya göre ise Polis Akademisi Başkanlığo 2020-2021 yılı Erasmus+ Öğrenci ve tajyer hareketliliği sonuçları açıklanmıştır.

400 BEKÇİ ALIMI DUYURUSUDA GELDİ!

Polis Akademisi Başkanlğı resmi inetrnet adresinde duyurular art arda geldi. Eramus ve Güz dönemi duyuruları ardından akademi uzun zamandrı beklenen 400 bekçi alımı başvuru kılavuzuda açıkladı. Lise mezunu adaylar içerisinden sadece İstanbul için 400 Bekçi alımı yapılacak. Başvuru şartları ve detaylar için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim