Polis Akademisi yeni duyurular yayımlamaya devam ediyor. Bugün 12 Kasım 2021 tarihi ile yayımlanmış olan duyurulara göre Polis Alımları ve Bekçi Alımı hakkında yeni duyurular geldi.Söz konusu duyurulara göre PMYO ve POMEM eğitim sonu sınavı tarihi belli oldu.

Öte yandan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği temel eğitimini almamış olan adaylar hakkında duyuru yayımlandı.

PMYO ve POMEM Duyurusu:

Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olup, değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) adayların sınavları; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesinde 30.11.2021 Salı günü PMYO mezunları için saat: 09.30’da, POMEM mezunları için saat: 10.00’da yapılacaktır.

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar belirtilen günde ve yerde katılacaklardır

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Duyurusu:

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Temel Eğitimini almamış olan Adayların Dikkatine

2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı sonrası atamaları yapılan bekçi adaylarından Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Temel Eğitimi almamış olan adayların planlaması yapılmış olup, konuya ilişkin açıklama e-devlet şifresi ile öğrenilebilecektir.

PLANLAMA SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim