Yayımlanan ilana göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere Elazığ ilinde Arıcak İlçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 1 kişilik boş kadro ile Büro Görevlisi alınacak. Yayımlanmış olan ilana göre adaylar belirsiz süreli çalışacak olup başvuru şartlarını da taşımak zorundadırlar.

Ayrıca yayımlanmış olan bir diğer ilana göre ise, İzmir Ödemiş ilinde 1 kişilik kadro ile Muhasebeci alınacak. Buna göre adaylar başvuru şartları taşımak zorunda ve başvuru süreleri içerisinde başvuru yapmak zorundadırlar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili SYDV ilanlarına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,  Alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak, Bilgisayar Programlarını iyi derecede kullanabilmek ve sertifika sahibi olmak, Büro Görevlisi pozisyonu için 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Psikoloji, Sosyal Hizmet Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümlerinden mezun olmak 2-Bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmek ve sertifika sahibi olmak, Muhasebeci pozizyonu için ise, İktisadi ve İdari Bölümler fakültesi mezunu olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını son başvuru tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre Elazığ Arıcak ilçesine başvurular en geç 16 Ağustos 2018 tarihine kadar yapmaları ve İzmir ödemiş ilçesi için en geç 20 Ağustos 2018 tarihin kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim