Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı 3 kişilik boş kadro ile belirsiz süreli çalışacak 3 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacak. Alımlar Van Gürpınat ilçesindeki SYDV ye alınacak. İlana Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 02 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Bölüm şartı aranmaktadır: Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Halkla İlişkiler, İletişim Fakültesi , Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden birinden mezun olmak 

- EN AZ B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİNE SAHİP OLMAK 

- ÖZEL ŞARTLAR

1. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile ilgili özrü bulunmamak.
2. SYD Vakfına alınacak olan personellerden Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi başvurusu için;
3 adet (SBF , İİBF, Halkla İlişkiler, İletişim Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden birinden mezun olmak) kişi alınacak ve başvuru yapanlar arasından, her alandan alınacak personel sayısının 5 katı kadar kişi 2015 veya 2016 KPSS P3 puanı en yüksek olanlar sıralandıktan sonra mülakata davet edilecektir. Mülakata girmeye hak kazananlar vakfımızın www.gurpinar.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. 3. Ek-(VIII) İş Tanımında belirtilen nitelikleri taşımak.
4. Gürpınar İlçesinde ikamet etmeyi kabül ve taahüt etmek.(Sınavda başarılı olan aday için)

I. MÜLAKATA GİRMEYE HAK KAZANANLARDAN İSTENEN BELGELER

1. Özgeçmiş. (Özgeçmiş mektubunda doğum yeri, doğum tarihi, eğitim durumu, iş deneyimleri, özel meziyet ve nitelikleri, bu işe neden başvurduğu, geleceğe dönük hedef ve amaçları, aile bilgileri, hobileri gibi konulardan bahsedilecektir.)
2. Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi (Aslı görevli memura ibraz edilecektir)
3. KPSS 2015 veya 2016 Sonuç Belgesi
4. Nüfus cüzdan fotokopisi (Aslı görevli memura ibraz edilecektir)
5. 5 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olması ve ilanda yayınlanan başvuru formuna 5 adeti, bilgisayar ortamında doldurulduktan sonra, fotoğrafların yapıştırılarak teslim edilmesi)
6. Adli Sicil Belgesi (Sabıka Belgesi)
7. Sağlık Raporu (Ataması yapılacak olanlardan istenecektir)
8. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi
9. Başarılı olanların ilgili belgelerinin asılları, atama esnasında kuruma tasdik ettirilecektir.
10. Ehliyet Fotokopisi
11. Varsa ALES ve Dil Sınavı Sonuç Belgeleri
12. Sertifikalar (Görev Alanı İle İlgili)
Editör: TE Bilisim