Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Tekirdağ Malkara ilçesinde 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak. ALınacak personel Belirsiz süreli çalışacaktır. Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 22 Ağustos 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

MEB ONAYLI BİLGİSAYAR SERTİFİKASI 
- Üniversitelerin Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme ve İktisat Fakültesi, İşletme-Maliye-Muhasebe ve Finans Yönetimi, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler, Hukuk Fakültesi bölümlerinden mezun olmak. Eğitim fakültesi mezunlarının başvuru hakkı yoktur. 
- B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİ 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1) En az 4 yıllık üniversite mezunu olmak, 2) 2015 Yılı veya 2016 Yılı KPSS Sınavına Girmiş olmak ve P3 alanından en az 60 puan almış olmak 3) Üniversitelerin Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme ve İktisat Fakültesi, İşletme-Maliye-Muhasebe ve Finans Yönetimi, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler, Hukuk Fakültesi bölümlerinden mezun olmak. 4) Müracaat eden kişilerin KPSS puanına göre en yüksekten en düşüğe göre sıralanarak en yüksek puan alan 5 kişiyle mülakat yapılmasına. 5) Başvuru tarihi itibari ile en az 2 yıl Malkara İlçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak 6) B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, aktif olarak araç kullanabilir olmak, 7) Bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak 8) İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint vb. kullanabiliyor olmak, grafik ve slayt hazırlamak) 9) Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içersinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak.
Editör: TE Bilisim