Yayımlanmış olan ilana göre Tekirdağ Kayrabolu ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliği için 1 kişilik boş kadro ile memur personel alacak. Söz konusu ilan ile adaylarda belirsiz süreli çalışacak olup haberimizin devamından ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

Tekirdağ Hayrabolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonunda personel alacak. Adayların ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için belirtlen şartları taşımaları gerekmektedir.

Buna göre adaylardan, Windows, Word, Excel ve bunlar gibi temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık İşletmeciliği, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri nden mezun olmuş olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde iakmet ediyor olmak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, İlçenin Sosyal Ekonomik ve Kğltürel yapını biliyor olmak, şartları aranacaktır.

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve başvurularnı en geç 14 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim