Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı her sene personel alımı yapmaktadır. Farklı il ve ilçelerde görev almak üzere boş bulunan pozisyonların doldurulması için alınan personeller gerekli niteliklere sahip oldukları sürece verilen ilanlara başvuru yapabilmektedir. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayınladığı bildirilerde personel alımlarını farklı pozisyonlar için yapmakta olup yeni kamuoyuna duyurulan ilan ile Karaman, Ayrancı ve İzmir, Kemalpaşa SYDV için eleman alımı yapılacak.

Hangi Ünvanlar İçin Alım Yapılacak

Yayınlanan resmi bildiriler incelendiğinde Karaman, Ayrancı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için alınacak olan personel Büro Görevlisi pozisyonunda istihdam edecek. Bu pozisyona başvurmak isteyen adayların en az B sürücü belgesine sahip olması, Karaman ilinde ikametgah etmesi, üniversitelerin gerekli dört yıllık lisans bölümlerinden mezun olması ve erkek adaylar için askerlik sıkıntısının bulunmaması gerekmektedir.

İzmir, Kemalpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için alınacak olan personel ise Sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak istihdam edecek. Bu personelin iyi derece bilgisayar bilmesi ya da Milli Eğitim Bakanlığından onaylı bir sertifikası olması gerekmektedir. Üniversitelerin dört yıllık lisans bölümlerinden mezun olmuş olması gereken adayın Kemalpaşa'da ikametgah etmesi ve sağlığının iş yapmaya engel olmaması gerekmektedir. Söz konusu pozisyonlara başvuru yapmak isteyen adayların İzmir ya da Karaman Valiliklerine giderek bilgi alması gerekiyor.
Editör: TE Bilisim