Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) bünysindeki memur personel eksikliğini karşılamak için her geçen gün yeni bir ilan yayımlıyor. İlgili ilanlar farklı bölgelerde bulunan vakıflar için yapılıyor ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar bu ilanlara başvuru yapabiliyor. Peki SYDV hangi pozisyonlarda personel alımı yapıyor? Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı genelikle, Büro Personeli, Sosyal yardım ve İnceleme görevlisi ve Muhasebeci pozisyonlarında alım yapmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların yayımlanan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanlarına başvuru yapabilmeleri için, Alım yapılacak il ve ilçede ikamet ediyor olmak, Geçerlilik süresi dolmamış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim seviyesinden mezun olmuş olmak, Bilgisayar kullanabilmek ve bilgisayar sertifikasına sahip olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Sosyal iletişim becerisi yüksek olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulnmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Yayımlanan ilanlara başvuru yapmak için SYDV'nin belirlediği tarih ve saat'te başvurularınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Buna göre başvurular alım yapacak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına şahsen istenen belgeler ile birlikte yapılacaktır. Ayrıca adayların çalışma şekli belirsiz süreli olarak belirtilmektedir. Yayımlanmış olan SYDV personel alım ilanlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

SYDV PERSONEL ALIMLARI BURADA

YAYIMLANAN İLANLARDAN HABERDAR OLMA:

SYDV personel alım ilanları yayımlandığında anında ulaşmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulamamız tamamen ücretsizdir. Ayrıca ilan yayımlandığında telefonunuza bildirim olarak ilanı alabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim