Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı memur personel alımı yapacağını belirtti. Bu Doğrultuda bünyesindeki eksikliğini karşılamak için iki farklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV ) ilan yayımladı. Başvuruda bulunacsak adaylar mutlaka belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadır.

Buna göre göre alım yapacak SYDV, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Burdur Karamali Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı dır. ordu SYDV bünyesine Şoför alacak. Burdur Karamali SYDV ise 3 kişilik boş kadro ile Ev temizliği projesin kapsamında çalışacak işçi personel alınacaktır.

ORDU SYDV:

Ordu ilinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine Geçici olarak çalışacak, En az ilkokul mezunu ve en fazla lisans mezunu olan Şoför alacak. Adayların askerliğini yapmış olmaları veya askerlik ile igisi bulunmamaları, En az B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Ayrıca ilgili ilan hakkında daha fazla bilgi almak için Buraya Tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

BURDUR KARAMALİ SYDV:

Burdur Karamali SYDV bünyesine, Ev Temizlii Projesi kapsamında çalışacak 3 işçi perosnel alacak ve adayların çalışma süresi 9 ay olarak belirtilmiştir. Buna göre adaylardan T.C. vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 ile 55 yaşlar ı arasında olmak, Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.Ev Temizliği Projesi Kapsamında çalışabilecek güç ve yeterlilikte olması,Karamanlı İlçe sınırları içinde son 6 aydır ikamet etmek, Öncelikle 3294 sayılı kanun kapsamında bulunan vatandaşlardan olması nitelikleri doğrultusunda adaylar başvurularını 14 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim