Bingöl Yedisu ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki memur personel eksikliği için Müdür alımı yapacağını belirtti. Buna göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel alımı ilanına göre Vakıf Müdürü alacak ve adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvurular kabul edilecektir. Çalışma şekli belirsiz süreli olarak belirlenmiş olup başvuru yapacak adaylar en geç 30 Ekim 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR;

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, ya da tecilli olmak

4) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile;

Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR;

1) Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden mezun olmak,

2) Kamu veya özel kurumlarda beş yıl çalışmış olmak

3) Mülakat sonucu işe başlayan adayın ilk beş yılda işten ayrılmayacağı ,aksi takdirde sözleşme ek şartlarının uygulanacağı.

4) Görevin özelliğine göre, eğitim, tecrübe gibi özel şartlar göz önünde bulundurulacaktır.

İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim