Kars Merkezdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alımı yapacağını belirtti. Kars SYDV bünyesine, 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve 2 Büro personeli olmak üzere toplamda 3 kişi alacak. Buna göre adaylar başvuru yapabilmeleri için, 2016 veya 2017 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını en geç, 02 Ekim 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirsiniz.

(4)yıllık lisans eğitimi veren yüköğr.kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji,Psikoloji,Halkla İlişkiler, bölümleriyle İktisat,İşletme,İİBF ve SiyasalBilgilerFakültelerinden birinden mezunolmak 
- İşe alım sürecinde geçerli olan 2016- 2017 Yılları Kamu Personel Seçme SınavındanKPSS P3 türünde enaz 60 puan almış olmak,(4)yıllık lisans eğitimi veren yüköğr.kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji,Psikoloji,Halkla İlişkiler, bölümleriyle İktisat,İşletme,İİBF ve SiyasalBilgilerFakültelerinden birinden mezunolmak Adaylar tarafından onlineolarak yapılan başvuruÖn Başvuru niteliğindedir

.KPSS sonuç belgesi,Adli sicil belgesiErkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olduğunu ya da askerlikle ilişkisi bulunmadığını gösterir belge aslı veya noter onaylı sureti,Mezun oldukları okullara ait diploma,geçicimezuniyet belgesi vb. mezun olduklarına dair belgelerin aslı veya noter onaylı sureti,kimlik sureti belgelerinin evrak teslim tarihlerinde Vakfa teslim edilmesi gerekmektedir.Belgelerin Vakfa teslim edilmesi sonrasında başvuru sonuçlanmış olacaktır.Bu evrakları teslim etmeyen yada eksik evrakı bulunan adayların başvuruları geçersiz olacaktır.Evrak teslimi 02/10/ 2017 tarihinde başlayıp 06/10/2017 tarihi saat 17:00 a kadar yapılacaktır.

Postadan kaynaklanan gecikmelerden dolayı son başvuru tarihinden sonra ulaşan başvuru belgeleri işleme konulmaz.Belgelerin teslim edilmesi sonrasında başvurusu kesinleşen adaylar arasından belirlenen şartlara uygunluğa göre Kamu Personel Seçme Sınavında KPSS P3 türünde almış oldukları puanlar itibariyle sıralanarak, en yüksek puanlı 10kişi(5katıaday) mülakata çağırılarak alınacak 2 kişi belirlenecektir. Mülakat ,Mülakata katılacakların yapılacak güvenlik soruşturmaları sonrasında neticelendirilecek olupmülakat sınavında başarılı olanlar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından onaylandıktan sonra işe başlatılacaktır.Mülakat tarihi, yerive mülakat sınavına girmeye hak kazanan adaylara www.kars.gov.tr adresinden duyuru yapılacak olup ayrıca bildirim yapılmayacaktır.

DETAYLAR www.kars.gov.tr ADRESİNDE MEVCUTTUR.

Editör: TE Bilisim