Sivas Gölova SYDV Personel Alımı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapıyor. SYDV Sivas Gölova ilçesinde bünyesine dahil etmek üzere belirsiz süreli çalışacak 1 adet Büro Görevlisi alımı yapıyor. Başvurular 24 Mart 2015 tarihinde sona erecektir. Sizde Sivas Gölova İlçesinde SYDV bünyesine dahil olmak istiyorsanız, alt kısımda verilmiş olan genel nitelikleri, özel şartları, başvuru bilgilerini ve genel bilgileri inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

GENEL BİLGİLER: MEB ONAYLI BİLGİSAYAR SERTİFİKASI Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı GÖLOVA İLÇE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI PERSONEL ALIMI İLANI 1 Kişi Büro Görevlisi Alınacaktır.

ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

 

Alınacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir. 1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4. Kamu haklarında mahrum bulunmamak, 5. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, yüz kızartıcı suçlardan mahküm olmamak. 6. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık ve her hangi bir rahatsızlığı bulunmamak, 7. Adli ve idari soruşturma sonucunda atanmasına engel bir durumu bulunmamak, 8. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. 9. Büro Görevlisi olarak bayan istekliler müracaat edecektir. 10. Bilgisayar programlarını kullanıyor olmak,(MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak.) 11. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Fakülterin herhangi bir bölümünden Lisans mezunu olmak, işe alım sürecinde ÖSYM tarafından 2013 ve 2014 yıllarında yapılmış Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak,İşe alınacak Personel sayısının 5 katı kadar aday geçerli KPSSP3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağrılır. 12. Müracaat tarihinden önce 01.03.2015 tarih itirbariyle Vakfın bulunduğu İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak..(Nüfus Müdürlüklerinden alınacak belge ile belgelendirmek) şartları aranır, 13.Başvuruar şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 14. BELİRTİLEN ŞARTLARA UYMAYAN BAŞVURULAR KESİNLİKLE DİKKATE ALINMAYACAKTIR . NOT: İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR http://www.golova.gov.tr İNTERNET ADRESİNDE GÖRÜLEBİLMEKTEDİR.

Editör: TE Bilisim