Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı yapıyor. SYDV Şanlıurfa Viranşehir de 3 adet büro görevlisi, 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olmak üzere toplamda 4 personel alacaktır. Başvurular 23 Ekim 2014 tarihinde sona erecektir.Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde Genel Niteliklere, Aranan Şartlara ve genel açıklamaları okuyarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

GENEL NİTELİKLER: Bilgisayar Sertifikası Olmalıdır. Eğitim Fakültesi Başvuruları Kabul Edilmeyecektir. Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı Vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet edilmesi gerekmektedir. Üniversitelerin 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarından Mezun olmak, tercihen İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi ile Siyasal Bilgiler Fakültelerinin Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İşletme, Çalışma Ekonomisi, Maliye, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümü mezunu olmak. İşe alım sürecinden geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 Puan türünden en az 60 Puan almış olmak, Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak, Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak, (Bilgisayar Programlarını kullanabilme becerisine sahip olmak) Sürücü Belgesi sahibi olmak (Zorunlu olmayıp, Tercih nedenidir.) Yabancı Dil bilmek Tercih nedenidir. Erkek Adaylar için Askerliğini yapmış olmak  Mülakat tarihi: 28.10.2014 Salı Günü Sabah Saat: 09.00'da yapılacaktır. Mülakat yeri: Sos. Yar.ve Day. Vakfı Başkanlığı Kışla Mah. Askerlik Şubesi Cad. No: 25 VİRANŞEHİR Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için başvuru yapanlar yukarıdaki nitelikler dışında EN AZ B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİNE SAHİP OLUNMALIDIR. İrtibat Telefonu: 0414-5112189 Son 6 aydır Viranşehir İlçesinde ikamet ediyor olmak.

GETİRELECEK BELGELER:  Vesikalık Fotoğraf 6 Adet Sağlık Raporu (Hastane Sağlık Kurulu veya İşyeri Hekimi) İkametgah Kağıdı Muhtarlıktan alınacak  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Adli Sicil Kaydı En Son Aldığı Diploma Aslı ve Fotokopisi  Varsa Sigorta Kartı aslı ve Fotokopisi  Aldığı Sertifika vb. aslı ve Fotokopisi Vukuatlı Nufus Kağıt Örneği Kan Grubu Kartı Askerlik Yapan Personelin Terhis Belgesi Fotokopisi veya Askerlik Durumunu Gösterir Belge  Varsa Daha Önceki İşyerinden Alınan Çalışma Belgesi.